LAPA sekoitin

Luotettavia LAPA sekoittimia
jo yli 70 vuotta

LAPA sekoitin

Alkaen 50 litrasta

3000 litraan

Skip hoist
Skip hoist

LAPA Skip Hoist
kiviainesten nostamiseen

Turvalukot
Turvalukot

STI turvalukot
ja -laitteet.
Transfer key systems.

Previous Next Play Pause

18.10.2022 tehdyssä liiketoimintakaupassa LAPA Mixer -sekoittimien tuotanto ja varaosatoiminnot siirtyvät Urajärven Metalli Oy:lle.

Sekoittimien suunnittelusta ja kehityksestä vastannut Kimmo Kopra jatkaa toimessaan Urajärven Metallin palveluksessa yhdessä Urajärven Metallin tuotannon ja muun suunnittelun kanssa.

 LAPA Mixer on erityisesti betoniteollisuudessa tunnettu sekoitinvalmistaja, joka on toimittanut sekoittimia vuodesta 1949 alkaen ja Urajärven Metalli on toimittanut sekoittimiin vuosia erilaisia osia. Nyt solmitulla kaupalla sekoittimien ja niiden varaosien kehitys, suunnittelu ja valmistus jatkuu Urajärven Metalli Oy:ssä.

Urajärven Metalli on vahvan konepajaosaamisen keskittymä, jolla on yli 30 vuoden kokemus keskiraskaasta koneenrakennuksesta. Sysi Oy:n ostettua Urajärven Metalli vuonna 2021, on tuote ja palvelutarjonta laajentunut merkittävästi erityisesti materiaalinkäsittelyn ratkaisuiden saralla.

LAPA Mixer -sekoittimien valmistus sopii erittäin hyvin Urajärven Metallin konekantaan ja osaamiseen. Yhteistyössä Risto Juvosen kanssa vuosien osaamista ja kokemusta siirretään uuteen organisaatioon, jotta asiakaskuntaa voidaan palvella entistä paremmin ja tuotteita kehittää edelleen.

Liiketoimintakaupan ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme entistä suuremman valikoiman materiaalinkäsittelyn tuotteita ja palveluita sekoittimista kuljettimiin, seuloihin, syöttimiin ja seulontavälineisiin sekä kulumisen eston ratkaisuihin.

 

Lisätietoja antavat mielellään,

 

                                                          

Petteri ViinanenRisto Juvonen
Hallituksen puhenjohtajaToimitusjohtaja
Urajärven Metalli OyLAPA Mixer Oy
+358 40 585 5485+358 400 499 309
petteri.viinanen @ urajarvenmetalli.firisto.juvonen @ lapamixer.com